Данъчните продават борова гора в Шуменско

Парите

21-01-2016, 10:24

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

НАП: Попълнете данъчните си декларации с баркод

От НАП са обявили за продан и ниви, лозя и овощни градини

Публичните изпълнители от НАП Варна обявиха на търг борова гора, находяща се в землището на с. Кълново, област Шумен. Боровата гора е с площ от 16.8 дка и се намира в близост до път и чешма. Началната тръжна цена, от която ще започне наддаването за гората, е 6 250 лева.

На същия търг данъчните са обявили за продан и ниви, лозя и овощни градини с обща площ от 87.77 дка., а стартовата цена, от която ще започне наддаването за тях, е 22 600 лева. Земеделските имоти се намират в землището на гр. Смядово, с. Кълново, с. Янково и с. Бял бряг. Търгът е обявен за 19 февруари  и може да бъде намерен на електронната страница на НАП под № 1860. Оглед на имотите кандидат-купувачите могат да извършат от  11 до 15 февруари.

През изминалата 2015 година публичните изпълнители от НАП Варна са  провели 330 търга, на които за публична продан е обявено движимо и недвижимо имущество на длъжници, които са отказали да внесат доброволно натрупаните данъчни и осигурителни задължения. След проведените търгове в държавния бюджет са постъпили 1 183 000 лева

Повече информация за провежданите от НАП търгове заинтересованите лица могат да получат на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове. Приложението „Интернет магазин” има за цел да улесни клиентите на НАП при търсенето и намирането на необходимата информация. Софтуер позволява на кандидат – купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и др.