Актриса от „Игра на тронове“ поясни съдбата на Джон Сноу

Очаква се интересна развръзка с участието на Кит Харингтън

Актрисата Мейзи Уилямс, която играе Аря Старк в сериала "Игра на тронове", поясни допълнително съдбата на убития в последната серия герой Джон Сноу. Тя потвърди, че Кит Харингтън, който играе ролята на Сноу ще се появи в шестия сезон на проекта, пише The Hollywood Reporter.

"Да, той ще се върне. Това е чудесен обрат, но не мога да кажа, че Джон е жив,.", споделя Уилямс. Тя добави, че е изживяла тежко смъртта на героя заедно с феновете на теле сагата.

Експерти на изданието предполагат няколко сценария. 

Например, Джон може да възкръсне като лидера на Белите бродници Краля на нощта, но в този случай, има опасност героят да се превърне в зомби. 

Другата версия гласи, че в мъртвото тяло на Сноу ще се всели духът на брат му Бран Старк, който вече е правил това с верния си слуга Ходор. 

Най-неприятната опция на експертите е появата на героя на екрана просто като замразен труп.

Джон Сноу бе убит в края на сезон пет, а след това сред феновете на епичното фентъзи започнаха да се разпространяват слухове за възможно завръщане към историята. 

През ноември 2015 г., от HBO пуснаха плакат за шести сезон, който изобразява героя на Кит Харингтън, въпреки факта, че няколко седмици по-рано създателите на поредицата потвърдиха официално смъртта му.

Премиерата на новия сезон шест е обявена за 24 април 2016.