Дженифър Анистън няма да захвърли бикините дори и на 80

Здравословният начин на живот и упражненията във фитнеса поддържат тялото и кожата й в перфектна форма

Холивудската актриса Дженифър Анистън води здравословен начин на живот и се гордее със своята перфектна физическа форма. На 46 актрисата не се страхува да се появи пред камерата по бикини или в секси бельо. В скорошно интервю за списание Пийпъл Джейн каза, че няма да крие тялото си дори и в напреднала възраст - пише Popcornnews.

"Дори на 80 години ако изглеждам добре в бикини, няма да спра да ги нося! – Казва Анистън смеейки се. - Не мисля, че възрастта трябва да бъде възпиращ фактор".

Дженифър каза, че в продължение на много години се поддържа с редовни физически упражнения, правилното хранене и грижа за кожата. В последното й помага инфрачервена сауна. "Това е втората ми "аз" - признава актрисата. След тренировки се чувствам отлично. Това е мотивацията. Понякога има някои проблеми, когато е дъждовно или студено. Но просто не забравям за чувството след тренировка."

Съпругът на актрисата Джъстин Теру също споделя мнението на жена си по въпросите на здравословният начин на живот. Но, според Анистън, Джъстин има великолепната физика по природа, и той винаги остава във форма, дори ако пропусне тренировка във фитнес залата.