60 годишният Мел Гибсън се зажени

Актьорът избрал частен плаж на остров Бали за сватбата си с Розалинд Рос

Холивудската звезда Мел Гибсън не оставя надеждата да уреди личния си живот. През есента на миналата година се появи съобщение за романтична връзка с младата актриса Розалинд Рос. И сега има слухове за техния годеж.

Връзката на 60-годишният актьор и 25-годишната актриса започна през юли миналата година, по време на съвместна работа по кинопроект. През септември, имаше слухове, че момичето е бременно, но те не бяха потвърдени.

Този път в пространството циркулират клюки за таен годеж на двойката. Според американските таблоиди, Мел направил предложение за брак на приятелката си и тя веднага се съгласила. Между другото, актьорът се появи с любимата на неотдавнашната церемония на наградите "Златен глобус".

Говори се, че Мел е оглеждал частен плаж на индонезийския остров Бали за сватбената церемония. За Гибсън конфенциалността е много важна и той не смята да кани някой излишен на сватбата.

Още от детството си Розалинд активно се занимавала с конен спорт и акробатика. На 18 години е станала победител Световното първенство по езда, проведено в Кентъки през 2010 година. След това тя учи в колеж, завършва със специалност сценарист.