Простреляният ученик в Княжево е в стабилно състояние

Крими

27-02-2016, 09:07

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Враждата вероятно е за момиче

14-годишното момче, което беше простреляно вчера в Княжево е в стабилно състояние. Това съобщиха от пресцентъра на болницата.
Нощта е преминала спокойно. Няма непостредствена опасност за живота му към момента. От болницата припомнят, че вчера лекарите са направили подробни прегледи и високоспециализирани изследвания. След това пациентът е бил опериран лично от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия доц. д-р Христо Шивачев и д-р Стефан Стоилов.
По време на операцията те са влезли в ранивия канал и са направили ревизия на раната, за да проверят дали има поражения и засегнати органи. Операцията е преминала успешно. По време на нея е станало ясно, че няма засегнати жизненоважни органи

Вчера Даниел Чавдаров бе прострелян в квартал "Княжево". Момчето е на 15 години. Инцидентът станал по време на голямото междучасие в стадион "Стефан Миленков". Стрелецът е 16-годишният Ивайло Гаджов, който е с прекъснати ученически права. Преди това момчетата били съученици. Ивайло е прострелял Даниел пред съучениците му от 26-то СОУ.  Вероятната причина да инцидента е спор за момиче.