Съмишленици пребиха и ограбиха първия бос на рокерите от "Вагабондс"

В последно време сред членовете на клуба цари разкол

Първият президент на пловдивския мотоклуб Vagabond's Марин Кушев е пребит в Стара Загора през уикенда. Заедно с него са пострадали още двама негови съратници, единият от които е със счупен крак, натъртвания и охлузвания по цялото тяло и шевове по главата, пише Марица.Бг. Почетният президент на клуба Маленко Галев - Малено, който бил с тях, подал сигнал на тел. 112. На мястото на инцидента в центъра на Стара Загора пристигнали полиция и екип на Бърза помощ. Пострадалите са откарани в болница.


Нападнаха ни момчета от клуба, разказаха Марин Кушев и приятелите му. При нападението са свалени кожените им якета с отличителните знаци на клуба, изчезнали са им пари, златна гривна, скъпи очила и папки с документи. Заради грабежа има арестувани. Полицията в Стара Загора разследва случая.


Кушев и компанията му искали да изяснят пред националната мотоасоциация легитимността на пловдивския мотоклуб. Vagabond's е първият мотоклуб в Източна Европа, регистриран през 1993 г. В последно време обаче сред членовете му се появи разкол. На официалната страница във Фейсбук е публикувано изявление на Vagabod's MC, в което пише, че Марин Кушев и други от старите членове "са аут и без право на контакти". Ръката ще ми мине, раните ще заздравеят, но гаврата, че ме биха съмишленици, няма да отшуми, коментира Марин Кушев.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"