Орландо Блум и Кейти Пери не крият любовта си

Папараци ги изловиха по време на почивката им на Хаваите

Орландо Блум и Кейти Пери официално потвърдиха връзката си по време на първата си романтична ваканция на Хаваите, пише Elle. Двамата бяха щракнати от папараци по време на разходката си в планината, където почти през цялото време се държат за ръце. Компания им правят няколко приятели.

Нито Кейти, нито Орландо остана незабелязан от хората наоколо. Причината е, че в един момент актьорът махна тениската, която носеше и остана гол. Кейти пък беше заложила за спортния полуден на секси панталонки и потник. Само ден по-рано двойката отново демонстрира чувствата помежду си, като на път за ресторант, в който да вечерят, Орландо реши да прегърне през рамо новата си любима. Тя пък едва успява да свали от лицето си щастливата си усмивка.

Въпреки че са приятели от няколко години, романсът на Кейти Пери и Орландо Блум започна едва в началото на тази година, на парти след наградите Златен глобус. Присъстващи обясниха, че двамата цяла вечер са флиртували, след което дори си тръгнаха заедно от купона.

И актьорът, и певицата имат по един неуспешен брак зад гърба си. Орландо - с модела Миранда Кер, от която има син Флин, а Кейти - с британския комик Ръсел Бранд.