Кейти Пери ядоса монахини, иска да купи манастира им (СНИМКИ)

Снимка:

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кейти Пери купува манастир за нов дом

Клип на Кейти Пери стана най-гледаното видео за 2014 г. (видео)

Кейти Пери ще отпразнува 30-ия си рожден ден с пищен купон в Египет

Кейти Пери със 7 категории за наградите на MTV

Издатели предлагат на Кейти Пери да напише книга за интимния си живот

Кейти Пери се точи на принц Хари

Рийз Уидърспун продава къща за 3,5 млн. долара

Хайди Клум продава къщата си, иска 25 милиона

Бритни Спиърс продава къщата си на половин цена

Бионсе превърна църква в дом

Бионсе си купи църква, превръща я в дом (СНИМКИ)

Абрамович купи този хотел в Тел Авив за 25 милиона

Роман Абрамович си купи хотел за 25 милиона долара (ВИДЕО)

Марк Зукърбърг изкупува къщите на съседите си

Банкер купува къщата на Майкъл Джексън

Имението на Джони Деп в южна Франция се продава

Имението на Майкъл Джексън "Невърленд"

Метох на стойност 14,5 милиона си е харесала ексцентричната поп сензация

Поп звездата Кейти Пери си създаде главоболия с общността на монахините в Лос Анджелис след като предложи да закупи църковен имот на върха на хълм от архиепископ Хосе Гомес за 14,5 милиона долара. Бившият манастир Лос Фелис на сестрите от Непорочното Сърце на Мария беше наскоро продаден на ресторантьор за 15.5 милиона долара, но тази продажба пропадна. И ако се съди по снимките на красивия имот разположен на 32 декара, не е чудно, колко много хора се включиха в борбата за него.

Евентуалното преминаване в ръцете  на нови собственици предизвика разрив между архиепископа и сестрите по отношение на това, кой действително има право да продаде този конкретен имот.

СНИМКИ НА МАНАСТИРА РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Обширният бивш манастир е известен също като къщата на Ърл С. Антъни  построена през 1927 г. от Бърнард Майбек. Единствено архитектурният принос на Майбек към дизайна на имота съчетава двете средновековни, готически, испански и Тудор елементи. Имотът първоначално е бил построен за бизнесменът Ърл С. Антъни , основател на KFI-AM и собственик на верига от автокъщи Packard.

По-късно имотът е купен от сър Даниел Донъхю и графиня Бърнардин Мърфи Донъхю в началото на 1950-те години. След смъртта на графинята, сестрите на Непорочното Сърце на Мария събират парите си заедно, за да закупят имота през 1972 г. . Те го заемат до 2011 г., когато архиепископът на църквата да ги принуждава да се изнесат на други места, твърдят сестрите.

С надежда за разрешаване на конфликта, Кейти се срещна със сестрите и изпя госпъл песента "Oh Happy Day" за тях. 

За тези, които не знаят, Пери действително е издавала албум с християнски песни, преди да стане световна поп сензация. Очевидно сестрите не са впечатлени от жеста й ако съдим по изказването на сестра Рита Каланан, която говори в шоуто „Тудей” - "Нашите дни не са щастливи, от тогава, мога да ви уверя."

Кейти Пери не е първата звезда мечтаеща да стане собственик на църква или манастир. Първа желание да купи свято място, изяви Бионсе. Сега е ред на певицата, която иска да живее в манастир, но не като монахиня. Зад стените светото убежище Кейти Пери иска да направи свой дом.

Кейти Пери бе обявена за най-високоплатена певица за 2015 от списание Форбс с приходи от 135 милиона долара.