Братът на Ким Кардашиян не може да понася семейството си

„Да пораснеш в риалити шоу- това не е нормално…“, споделя Броуди Дженър

От всички представители на риалити шоуто "Семейство Кардашиян", може би най-загадъчен и потаен е по-големият брат на Ким Кардашиян и Кендъл Дженър - Броуди Дженър. Мъжът, който в продължение на много години работи като модел и се опитва да се показва възможно най-малко в компанията на роднините си, се оказа, си има много добра причина за това - пише Peopletalk.

Известно е, че Броуди бе единственият представител на знаменитото семейство, който бойкотира сватбата на Ким и Кание Уест състояла се на 24 май, 2014 г., във Флоренция. Тогава „любимата“ му сестра отказа да покани на церемонията неговата приятелка. Сега красавецът разкри, че е уморен от странното поведение на семейството си и планира да се премести далеч от тях.

"Постоянните драми в "Семейство Кардашиян" ме разболяват и искам да се махна далеч от тях. Всички жени в нашето семейство се отнасят зле една към друга, и това не е ситуация, в която мога да бъда.", споделя братът на Ким.

Въпреки, че Броди "израсна" в риалити шоуто, сега той смята да се превърне в "обикновен човек" и да се посвети на създаването на собствено семейство. "Да пораснеш в телевизионно шоу - това не е нормално, - каза Броуди. – Надживях го и планирам да се откажа за добро, мисля, че така е по-добре. Сега е най-доброто време да се успокоя и да имам деца."

Заслужава си да се отбележи, че в едно от интервютата си Броуди призна, че е престанал да се възприема като част от семейството, когато родителите му Крис и Брус Дженър, който през миналата година стана Кейтлин Дженър, се разведоха. 

Тогава той каза: "Единственото нещо, което хората не могат да разберат, е, че ние живеем в един напълно паралелен свят. И те все още се смятат, че Дженър и Кардашиан - са едно и също нещо".