Как се става артист, който да завладее света

Кампанията на НАТФИЗ търси съмишленици и в Добрич

Кампанията на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" "Учи в България, завладей света" ще търси съмишленици и в Добрич.

Проектът за популяризиране на професионалното образование в страната и за превантивно овладяване на интелектуалната миграция на младите българи ще бъде представен в драматичния театър "Йордан Йовков" на 16 март от преподаватели от всички специалности в академията. Кампанията е социален експеримент, който публично ще отрази ресурсите на съвременното общество да се обедини около каузата за достойно бъдеще на младите хора в България.
Преподаватели от НАТФИЗ ще запознаят младите хора в Добрич с подготовката и реда за кандидатстване през новата академична година, с условията на европейската мобилност и други.
Тази вечер от 19.00 часа на сцената на ДТ "Йордан Йовков" класът на проф. Снежина Танковска  ще представи спектакъла "Любов и информация" от Керил Чърчил.

Участват студентите от  ІІІ курс, специалност „Актьорство за драматичен театър“:

Аделина Томова, Анастасия Левордашка, Беатрис Благоева, Боян Арсов, Виктор Ганчев, Владимир Ковачев, Галин Найденов, Елена Манойлова, Живко Симеонов, Иван Станчев, Мария Панайотова, Мартина Кръстева, Надя Керанова, Радослав Владимиров, Стефан Попов, Християн Станоев.