Марая Кери нехае за умиращата си сестра

Алисън е ХИВ позитивна и няма средства за лечение

Истински семейни войни са на път да помрачат сватбената идилия на Марая Кери, която е в трескава подготовка за предстоящата венчавка с милиардера Джеймс Пакър, пише EVA. Брат й Морган Кери разкри в интервю, че певицата се вълнува единствено от себе си и отказва да помогне финансово за лечението на умиращата й сестра Алисън.

„Тя сигурно харчи повече за храна на кучетата си, отколкото би струвало да помогне на сестра си“, каза той. Алисън е ХИВ-позитивна и чака за операция на мозъка и гръбнака. „Сестра й умира, няма средства за лечение, а какво прави Марая? Мисли си, че е зашеметяваща звезда, но всъщност е вещица. Тя е зла. Алисън многократно се опита да се свърже с нея, както и аз, но сестра ни отказва да отговори на обажданията ни. Смята, че светът се върти само около нея. Не мисля дори, че е влюбена в Джеймс, тя е влюбена само в себе си и в годежния пръстен за пет милиона“, заяви Морган.

Той не се е виждал и чувал със сестра си от две години. Марая пък прекратява всякакви отношения с Алисън след голям скандал помежду им през 1994 година.