Венци Стефанов: Гришата е болен цесекар

Нещата на "Армията" ще изглеждат по друг начин, заяви босът на Славия

Президентът на Славия Венцислав Стефанов определи като "болен цесекар" спрягания за собственик на ЦСКА Гриша Ганчев. Той коментира идеята за създаване на Висша лига и заяви, че мястото на "червените", Локомотив (София) и Литекс е в "А" група.

"Аз съм за ЦСКА, Локомотив и Литекс да са в "А" група, защото там им е мястото. Не знам какви са проблемите на "червените", но знам едно: Гриша Ганчев е болен цесекар", заяви той в предаването "Зона Спорт".

Според него ако ловешкият бизнесмен се захване с "армейците", клубът ще изглежда по друг начин. " Няма да има съветници по това, онова… само тогава ЦСКА може да върви по правилен път. Виждам, че и в Локо (Сф) са се събрали хора, които обичат футбола и няма да прахосничат. В Литекс има единомислие и нещата вървят", каза Стефанов.

"Не дадеш ли път на младите, тази квалификация е загубена. Трябваше това да започне още от предишната квалификация. Изисква се смелост, но Ивайло Петев я няма. Марселиньо е добър, но това не решава проблемите", добави относно националния отбор ексцентричният бос.