Дългове на ЦСКА ще се гледат на пето заседание

Ще се проведе на 26 април

Софийският градски съд насрочи пето заседание, на което ще се разглеждат дългове на ЦСКА. То ще се проведе на 26 април (вторник) от 13:30 часа. Тогава ще се взимат решения по пет възражения срещу задължения на старото дружество ПФК ЦСКА. Първите заседания по делото за несъстоятелност на армейците ще се проведат на 5 април (вторник) - за тогава са насрочени две от 13:30 и 15:30 часа. Още две ще има и на 21 април (четвъртък), този път от 14:00 и 14:30 часа.
 
По време на тези пет заседания ще се разгледат малко над 20 възражения по приети и неприети дългове на клуба. Общо всички случаи, по които съдът трябва да вземе решение обаче, са около 100, така че не е ясно кога ще приключи цялата процедура. Вчера изпълнителният директор Александър Тодоров, административният такъв Димитър Димитров-Каубоя и бившият собственик на клуба Милко Георгиев инспектираха ремонтите по сектор В. Трибуната е почти готова, като в момента завършва наливането на нов бетон.

Тази част от стадиона може да е отворена още на 2 април за домакинството срещу Рилски спортист. Вчера също така бяха изпратени и три варианта за статуя на Христо Стоичков. Камата получи снимки от предварителните проекти и до края на седмицата ще каже кой от тях иска да се осъществи на практика. Статуята му ще бъде поставена на "Армията" около юбилейния му мач "50 години номер 8" на 20 май.