Александър Тодоров: ЦСКА работи добре със синдика

Никой не е подал декларация, че се отказва от възнагражденията си

Изпълнителният-директор на ЦСКА- Александър Тодоров бе специален гост в предаването "Спорт 7" по ТВ 7. Силният човек на „Българска армия", сподели очакванията си, че общите задължения на клуба най-вероятно ще бъдат около 25 млн. лева. Тодоров за пореден път даде да се разбере, че най-доброто нещо за бъдещето на „червените" е оздравяването на сегашното дружество.

Бившият първи човек на Сашо Томов призна, че съвместната работа между ЦСКА и синдик Дора Милева протича в абсолютна координация.

Тодоров оповести, че нито един кредиторите на ЦСКА не е подал писмено потвърждение за отказ от своите  възнаграждения.

„Трудно мога да се объркам, най-вероятно тези писания объркват редовите фенове. Трябва да се изчака още известно време, решението на съда, кои точно претенции на кредиторите ще бъдат приети. Знаете сега приключи срока за обжалванията. Горе-долу каквато беше сумата, такава е и сега като обжалване, примерно с около 2 млн. по-ниска. Според мен, в рамките на 24-5 млн. ще бъдат общите задължения. Не е важен самия дълг като стойност, важна е и самата структура и кои кредитори ще останат. За тези две години успяхме да променим самата структура. 4,5 млн. лева към „Лира", друга част съм Инджов и Мандужков, сега са доста по-управляеми. Надявам се възможно най-скоро съдията да се произнесе. Няма срок за това", каза той в ефира на ТВ7.

„Добре работим със синдика. Абсолютна координация. Това е добре за клуба".

„Определено всички процеси, които следват да се изпълнят, не трябва да преминават срока за получаване на лиценз за Б група - 30-и юни. Ако се прехвърли, ще се обезсмислят всякакви действия. Защото още една години във В група ще бъде изключително неприятно".

„Официално нито един не е подал, че се отказва от възнагражденията си. Декларации се появиха, да, но  пред синдика и съда нищо не е получено".