Бионсе готова за развод с Джей Зи

За проблеми в звездното семейство се говори отдавна

Световните медии са единодушни, предстои развод между Бионсе и Джей Зи. Връзката им не върви отдавна. В продължение на няколко месеца двойката страда от постоянни скандали. Източници близки до семейството разказват за бурни пререкания наситени с крясъци и потрошена посуда (вероятно скъпа). 

Свидетели докладват, че на няколко пъти Бионсе дори е изхвърлила от прозореца на своя луксозен дом дрехи на съпруга си, като настоявала с викове той да напусне домът и живота й.

Приятелите на звездната двойка не са изненадани от новината за предстоящия развод. Според мнозина, съжителството на Бионсе и Джей Зи изглеждало като вулкан. Но напоследък тази планина се е събудила и започва да изхвърля лава в екстремни количества. 

Не е чудно, че на неотдавнашна парти вечеря, организирана от продуцента за приятели, двамата със жена му не са си обелили дори една дума, а самият домакин изчезнал в средата на вечерта, оставяйки жена си насаме с гостите. Бионсе била силно разстроена от поведението на съпруга си.

Въпреки това, певицата също често сама налива масло в огъня. На една светска вечеринка тя прекалила с коктейлите и свалила от пръста си венчалната халка, обявявайки публично, че семейството й е пред разпад.

"Стига ми толкова! Развеждам се!"- Извикала Бионсе. За щастие нейните асистенти бързо я отвели, спасявайки я от повече грешки. 

Според близките до певицата, причината за раздора в семейството на звездата е ревността. Продуцентът Джей Зи постоянно е заобиколен от млади изпълнителки, които няма как да не дразнят сприхавата Ноулс. И разбираемо, на коя жена ще се понрави да бъде изтласкана от досадни съперници наобиколили съпруга й? 

За да изрази протеста си, Бионсе решила да се премести временно в друга спалня на луксозния дом на двойката в Калифорния.

В същото време, в обществото, семейството продължават да се представят за идеална двойка. Джей Зи изпраща на жена си цветя, Бионсе признава любовта си към него от сцената.