Десет звезди, с които никой не иска да работи

Булевард

24-03-2016, 18:52

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кание мечтае за имението „Невърленд” на Майкъл Джексън

Имението на Майкъл Джексън "Невърленд"

Имението на Джони Деп в южна Франция се продава

Имението на Хю Хефнър „Плейбой“

Купете старата къща на Майк Тайсън, струва само 1,5 млн (видео)

Майк Тайсън си купи нова къща в Лас Вегас (снимки)

Новото имение на Майк Тайсън в Лас Вегас

Безумните изисквания на звездите зад кулисите

Полицията отказа да охранява шоуто на Бионсе

Бионсе крие годините си, баща й я разкри

Бионсе превърна църква в дом

Дупето на Джей Ло цепи гащи, буквално! (ВИДЕО)

Джей Ло хареса българското яке на Деми Ловато (снимки)

Моден гаф на Оскарите, Джей Ло и Лусиана Педразо с еднакви рокли

Как сциентолозите вербували Дженифър Лопес

Кание Уест подари сутиен за 5 милиона на Ким

Хилъри обеща място на Кание Уест в правителството

3 годишната дъщеря на Кание Уест изпразни кредитната му карта

Стивън Сегал стана сръбски гражданин с президентски указ

Гуинет Полтроу не издържа диетата за социално слаби

Линдзи Лоън забърса млад руски бизнесмен (снимка)

Майкъл Джексън преследвал Ръсел Кроу приживе

От Бионсе през Джей Ло и Кание Уест та чак до Стивън Сегал - претенции, скандали, закъснения и обиди, причините предизвикващи нежелание за съвместна работа

Създаването на положителен образ често е много по-трудно, отколкото опустошаването на собствената ти репутация. Ето защо в света на шоубизнеса се знае толкова малко за знаменитости с абсолютно перфектна история. Ето звездите, с които никой не иска да работи и как се стигна до там.

Крисчън Бейл

В наградения с Оскар филм "Големият залог", който наскоро се появи на широките екрани по целия свят, Крисчън Бейл играе невъзмутим и необщителен човек натоварен с икономическите проблеми на страната. Въпреки това, в ежедневието си Бейл въобще не прилича на своя герой. Той е невероятно груб с колегите си на снимачната площадка и обича да критикува актьорите, с които се случва да играе. Този отчаян човек дори може да си позволи да възрази на режисьора – най-важния човек на снимачната площадка! 

Един ден по време на снимките на филма "Терминатор 4" Бейл вдига гневен скандал и започна да крещи на оператора защото се осмелил да го отклони от изпълнението на сцената. Освен това, актьорът не се поколебал да използва обидни думи.

Гуинет Полтроу

Друга скандална актриса, с която не искат да работят колеги ѝ е Гуинет Полтроу. Но изглежда, че самата Гуинет недолюбва колегите си още повече. Още се говори за случай когато Полтроу поискала да се изготви график, така че тя в никакъв случай да не се засече със Скарлет Йохансон. Това се случило на снимачната площадка на филма "Железният човек". Между другото, Полтроу, както и Бейл, без капка притеснение говорят публично за своите колеги.  Така под словесните нападки на Гуинет попадна нещастната Рийз Уидърспун, когато Полтроу обяви, че "професия блондинка" се снима в киното само за пари.

Дженифър Лопес

Трудно е да се мисли, че тази невероятна жена Дженифър Лопес, може да има отвратителен характер. Поне по този начин говорят за нея тези, които някога е трябвало да се справят с него. Ако Лопес се снима във филм, всеки, който се осмели да ѝ проговори между дублите е заплашен от глоба. Пази боже кралица Джейн да излезе от роля и да загуби настройка. Най-много от тежкия характер на Лопес страдат нейните лични асистенти. Дори въпреки факта, че тяхната заплата е 65 хиляди долара работата със звездата е катастрофално трудна, защото трябва да са на разположение 24 часа в денонощието!

Бионсе

Трудностите на сътрудничеството с Бионсе се крият в това, че тя е поставя изключително странни условия когато е на турне. Сред най-неразбраните изисквания на певицата са легло от кедър за дъщеря ѝ Блу Айви на цена от 22 000, специфични марки пури и алкохол за Джей Зи 6000, и температура в гримьорната 26 ° C, нито повече, нито по-малко. В допълнение, всички онези, които по някакъв начин са в контакт с певицата, непременно трябва да носят дрехи, изработени от 100% памук, а хартията в тоалетната на Би трябва да бъде само в червено.

Кание Уест

Честно казано, с оглед на многобройните скандали свързани с лицето Кание Уест в последните години, не е изненадващо, че все повече и повече хора се опитват да избягват всякакъв контакт с "най-добрият музикант на всички времена." Многобройни обиди към колеги и познати непрекъснато се появяват в Туитър акаунта на рапъра. Между другото, всички знаем, колко много Уест обича да държи речи по време на живи предавания. Например по време на церемонията на MTV Video Music Awards 2009 той изведнъж скочи на сцената и заяви, че Бионсе заслужава наградата много повече от Тейлър Суифт.

Линдзи Лоън

Да намерите човек, който да не е чувал за скандалното поведение на Линдзи е почти невъзможно. Естествено, всичките й пиянски изцепки, безкрайни закъснения и прекомерни изисквания към обслужващия персонал със сигурност се отразяват на работата на актрисата. Артист, който може да си позволи да закъснее за снимки, а след това се поддава на гневно избухване около предполагаемо неспазване на изискванията, не е мечтата на режисьора!

Шая Лабъф

Същото може да се каже за Шая Лабъф, който излиза от кожата си за да се покаже и докаже на всички, че е човек на изкуството! Всичко това е съпроводено с безкрайни арести за побой в нетрезво състояние и кавги с приятелката му Мия Гот. И кой би пожелал да работи с актьор, който казва в интервюто си, че не получава никакво удоволствие от снимането на филми?

Ръсел Кроу

Този актьор също е известен със своите пиянски сбивания и избухвания, скандали в Туитър и заплашителни телефонни обаждания до режисьори късно през нощта. Кроу буквално вбеси Джордж Клуни, когато го нарече продажен защото постоянно участва в реклами по телевизията. Такива размирници, като Ръсел, все още се търсят а той създава впечатлението за абсолютно безобиден човек.

Едуард Нортън

Нортън е широко известен в киното с неговата високо професионална работа и пълна отдаденост на снимачната площадка. Но не всичко е толкова гладко колкото изглежда на пръв поглед. Понякога Едуард сериозно преиграва! "Той е изрод, никой не иска да работи с него",  казва колега на актьора. Едуард не само се опитва да контролира всеки човек на снимачната площадка, но и държи да присъства по време на монтажа на филма, в които се снима. Това се счита за абсолютно неуважение към екипа, работещ по продукцията.

Стивън Сегал

Този човек изглежда не знае граници на позволеното. Сегал е известен с постоянните си лъжи и измислени истории за живота си, които постоянно разказва. Но най-отвратителната постъпка на актьорът каскадьор традиционно се явява коронният удар с коляно в слабините.