Актриса от „Игра на тронове“ проговори за секс сцените в сериала (18+)

Емилия Кларк би искала да гледа красивите си колеги чисто голи

Младата актриса Емилия Кларк не е против порното в телевизионния сериал "Игра на тронове", където играе ролята на Денерис Таргариен. По-специално, Кларк би искала да види пенисите на всички хубави актьори от проекта.

Поредицата "Игра на тронове" е известна с изобилието не само на насилствени сцени и еротични моменти. Актьорите често са показвани фронтално и голи в цял ръст. Въпреки това, звездата на проекта Емилия Кларк би искала да види повече.

"Бих искала да видя Денерис на трона с трите си дракона. И, разбира се, да върна в шоуто всички симпатични момчета - да им се свалят панталоните и да се заснеме в едър план мъжкото достойнство на всеки един от тях. Тогава бих казала "Вече съм кралицата на всички", споделя похотливата актриса пред списание Гламър.

С Джейсън Момоа

Емилия също така признава, че пениса на колегата й Джейсън Момоа (в сериала - Кхал Дрого), с който имаха горещи еротични сцени я е впечатлил. 

"О, да. Видях го, за снимките той беше сложил розов чорап. Но хората биха се уплашили, ако видят достойнството му. Размерът му е невероятен!"- призна Кларк.

"Е, досещахме се за нещо подобно, като го гледаме, но искахме да разберем истината", завършва разказа за данните на колегата си красавицата.

С Джейсън Момоа

Звездата добави, че с радост би се снимала отново в креватната сцена с колегата си Мишиел Хюисман (в ролята на Даарио Нахарис), тъй като на първо място "е било страхотно изживяване" и на второ - той има "невероятно тяло".

"Нямам нищо против да изтрият паметта ми и да се върна към времето, когато снимахме секс сцени с Мишиел. Всичко започна с думите "Събличай!" и след това, видяхме неговият невероятен задник."

С Мишиел Хюисман