Димитър Динев не можел да забрави Емануела?

Пускал слухове, че е с Анелия за да й отмъсти

Местният хай-лайф в Бургас обсъжда на дълго и на широко скандалната раздяла на милионерския син с красивата фолк певица. Според запознати от крайморския град Митко не можел да забрави бившата си. Нямал сили да си прости, че е допуснал да я загуби и всячески се опитвал да опетни репутацията й.

Снимките на щастливата Емануела преливащи от Фейбук дразнели още повече малкия Динев и той търсел утеха в злобни коментари по нейн адрес пред познати и приятели. Малкият принц от Влас дори прибягвал до връзките си сред жълтите таблоиди за да пуска злостни клюки по адрес на майката на невръстния му син.

От устите на приятелки на Емануела, се носи мълвата, че нещата между двамата са стигнали необратим етап, и певицата никога и за нищо на света няма да се върне при него, дори и общото им дете не би могло да ги събере, този факт подлудявал бившия любим.

Митко не можел да преглътне и слуховете за флиртовете на Емануела. Последната клюка, че се е загаджила с бившия приятел на колежката й Анелия – Калоян, с който в действителност са само приятели, направо го вбесили. В отговор, Димитър веднага поръчал на приближени слуги да пуснат в жълтите издания клюката, че е свалил колежката й Анелия.

Виждайки щастливата Емануела, близките й са сигурни, че тя няма да се върне никога при Митко, след като е разбрала колко хубав може да бъде живота.

От своя страна Емануела коментира пред Bulgariautre.bg, че подобни поръчкови слухове не заслужават абсолютно никакво внимание:

„Много жалко, че Митко намесва името на Анелия, която аз много обичам и боготворя, в подобни интриги. Но, ако е истина ще се радвам, че е тя. Предпочитам да се занимавам с моите личен живот и щастие, а не с живота на другите. Без значение с кого е Анелия, тя е моя любимка сред колегите и я обожавам като жена, човек и певица. Жалко, че я замесват в такива пошли истории. Предполагам, че и на нея никак не й е приятно.“