Емануела разгневи охраната в столичен клуб (снимки)

Фолкаджийката нарушила правилата в заведението

Най-скандалната звезда на Пайнер Мюзик си изпроси остра забележка от охраната на култовия столичен ID Club.

Синеоката красавица се отзовала на поканата за партито на своята близка приятелка Елза Парини в меката на клубния живот в София. Видният български травестит празнувал рожденият си ден в заведението, което държи на дискретността и строго брани желанието за анонимност и уединение на своите клиенти.

Елза Парини в компанията на Емануела и други гости на партито

В клубът е забранено снимането още от създаването му преди 7 години и изключения не се правят за никого.

Пристрастената към селфитата певица обаче не спряла да се самофотографира от самото начало, с което си навлякла гневът на момчетата бдящи за сигурността в заведението. Емануела била учтиво помолена да престане със селфитата и да продължи да се забавлява с останалите гости на купона.

Охраната в заведението се смели над Емануела и й остави тези две снимки за спомен от паметната вечер в ID Club, а тя побърза да ги сподели в мрежата със своите фенове и написа "И когато съмне,ти прибери ме..."

Наблюдатели отбелязаха пред Bulgariautre.bg, че Емануела изглеждала зашеметяващо, отслабнала, свежа и весела. Тя танцувала цяла нощ и раздавала автографи на фенове на фона на клубна музика, която предимно звучи в заведението през уикенда. За фолк феновете клубът е отделил два дни през седмицата, вторник и четвъртък, когато чалга маниаците могат да въртят кючеци по цяла нощ.

В новогодишната нощ ID Club ще изненада гостите си със специална декорация и празнично шоу с участието на сексапилни танцьори и танцьорки, плюс един от най-ефектните Драг артисти в страната Дженифър Бенедикшън и водеща - самата Елза Парини.

Емануела пък е ангажирана в комплекс „Приказките“ на връх Нова година. Новата й песен се очаква да излезе в началото на 2016 година.