Цветан Цветанов и Цецка Цачева се срещнаха с младежи от ГЕРБ-София

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и председателят на Народното събрание Цецка Цачева  се срещна с младежи от ГЕРБ-София.
„ГЕРБ е партията, която дава шанс за развитие на младите хора. Вие имате огромен потенциал и ние залагаме точно на това", подчерта Цветан Цветанов.  Той даде пример с председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, който е на 24 години и е народен представител. „Вие допринасяте за успехите на ГЕРБ  с подкрепата  и инициативите, които реализирате", заяви Цветанов.
Цецка Цачева  поздрави младежите за градивната енергия и огромния потенциал, които демонстрират. „Младите хора  са генератори на идеи. Вие сте бъдещи лидери, които ще продължат и занапред да работят за България“, изтъкна председателят на парламента.
Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев благодари за усилената работа на младежите от ГЕРБ- София. „МГЕРБ  сме най-голямата младежка организация в страната и заедно ще продължим да реализираме инициативи в полза на хората“, изтъкна председателят на МГЕРБ. По думите, му работата на младежите от партията е оценена. „Наше задължение е да продължим  да работим все по-усилено и да постигаме още по-добри резултати“, подчерта Георгиев.