Преди смъртта диагностицирали Принс със СПИН

Анонимни източници разказват за страданията на певеца преди фаталния му край

Близки до поп звездата Принс разказаха, че преди смъртта си, певецът наистина се чувствал зле. Изпълнителят страдал от ужасна болест: лекари му поставили диагноза СПИН. Музикантът почти не се хранел и често бил дезориентиран, телесната температура на звездата била под нормалните стойности.

Според анонимен източник, близък до звездата, музикантът е бил болен от СПИН:

"Той беше в лошо здравословно състояние. Лекарите казаха, че телесната му температура пада под нормалните стойности. Не хапваше почти нищо, беше слаб и често дезориентиран", - казва източникът. Той добавя, че когато Принс все пак правел опити да се храни получавал силно гадене, съобщава RadarOnline.

Оказва се, че певецът разказал за болестта си на близките си на 19 април. Всички отбелязват болнавия му вид, а някои от тях, казали, че ще се молят за здравето му. "Ако се бяхте молили за мен преди една година, нещата щяха да бъдат различни. Благодаря ви, но не си губете времето с вашите молитви, "- отговорил той.

Човек от екипа на Принс заявил, че го е видял да купува лекарства от аптека в близост до къщата. "Той се почувства зле, опасявахме се, че е в беда. Една жена каза, че той взима лекарства за Зика вирус, но приятелят ми каза, че те са за СПИН"- добавя източника.