Дакота Джонсън се чувства уморена след 7 часа секс

В момента снима продължение наречено „50 нюанса по-тъмно“

Дакота Джонсън, изиграла главната роля в садо-мазо мелодрамата "50 нюанса на сивото ", се оплака пред репортери от изтощителния снимачен процес - след като се наложило да симулира секс в продължение на седем последователни часа.

Младата Дакота признава, че секс сцените във филмовата версия на романа на Е. Л. Джеймс са били много неловки и изключително досадни.

„Никак не е комфортно, даже е много досадно", призна 26-годишната красавица в интервю за списание Interview Magazine, като допълни, че симулирането на секс в продължение на седем часа, е доста изтощително.

Малко преди премиерата на „Петдесет нюанса сиво" актрисата дори забрани на звездните си родители Мелани Грифит и Дон Джонсън да присъстват.

"Дакота заяви, че няма начин с баща й да присъстваме на премиерата", сподели тогава Мелани Грифит за сайта "ИндиУайър".

64-годишният Дон Джонсън не скри възмущението си и публично упрекна Дакота заради горещите голи сцени във филма.

В „Петдесет нюанса сиво" Дакота играе невинната студентка Анастейжа Стийл, въведена в света на садо-мазо секса от милиардера Крисчън Грей (Джейми Дорнан).

Въпреки проблема с еротичните сцени Дакота разкрива, че никога няма да спре да прави това, което прави. „Толкова съм обсебена от правенето на филми, че най-вероятно ще продължа така завинаги".

А що се отнася до Холивуд и как се променя филмовата индустрия, дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън споделя: „Имам чувството, че в Холивуд има някакъв странен стремеж да бъде открито новото свежо лице. Хич не го разбирам, защото аз искам да видя как жените се развиват, как работят, искам да видя всичко".

Сега дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън играе Анастейжа Стийл в продължението на нашумелия филм. В историята милиардера Кристиан Грей, изигран от Джейми Дорнан, открива за нея „радостите“ от садо-мазо секса в "Червената зала".

Джонсън и Дорнан се събраха отново на снимачната площадка с режисьора Джеймс Фоли. Във филма "Петдесет нюанса по-тъмно" трябва да се появи и Ким Бейсинджър, която се съгласи да играе бизнес партньор и бивша любовница на Грей Елена Линкълн. Режисьорът на първата лента Сам Тейлър-Джонсън отказа да работи върху продължението поради конфликт с автора на екранизираната книга.

През 2015 г. филмът "50 нюанса сиво" получи "Златна малина" като най-лош филм на годината. Това не попречи на филма да натрупа 570 милиона в световен мащаб. Премиерата на продължението е насрочена за 2017.