Синовете на Владо Николов играха в неговото шоу

Пред 10 000 зрители "Тимът на звездите" победи с 3:0 националния отбор по волейбол

Пред около 10 000 зрители „Тимът на звездите” победи с 3-0 (25:23, 25:23, 25:20) националния отбор по волейбол в бенефисния спектакъл „Моята игра” на досегашния капитан на България Владимир Николов, предаде репортер на Novsport.com.
 
Между геймовете Владо Николов, който бе част от победителите, получи плакети от клубния му тим Левски, родната федерация и Министерството на младежта и спорта, като последните му пожелаха да предаде знанията си на децата на България. Националният фенклуб също удостои Николов с подарък с думите: „До утре”.


Именно децата бяха в центъра на събитията в "Арена Армеец". Първо, Владо дари приходите от мача в размер на 50 000 лева на детската клиника по онкология и хематология в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив.
 
В различни моменти от шоуто на полето се появиха големите синове на легендата – Алекс и Мони, докато ненавършилият още годинка Филип едва не направи прощъпулника си в зала „Арена Армеец”.



 
Александър замени Никола Гърбич, един от най-добрите разпределители в света и настоящ селекционер на Сърбия, в отбора на звездите, докато малкият Мони също се прояви пред погледа на най-сериозната ни олимпийска надежда - спортист №1 на България за 2015 г. Габриела Петрова.
 
Сред звездните фенове бяха още бившият плувец Петър Стойчев и волейболистката от националния отбор Елица Василева.
 

 
Посрещачът Димитър Маринков дебютира с националната фланелка, също както и единият от другите двама братя на Николай Пенчев – Розалин. Те, заедно с Чоно Пенчев са повикани от селекционера Пламен Константинов и са част от новия облик на националния отбор.
 
След края на мача Владо Николов официално връчи капитанската лента на новия капитан на националния отбор Виктор Йосифов.
 

 
А Спас Байрев получи фланелката с №11 на националния отбор. В мача той игра с 1+1.

Семейство Николови закриха спектакъла, преминавайки през публиката и напускайки залата.
 

Тълпа от малки и големи фенове очакваше излизането на звездите, играли в този мач, за да получат така желаните снимка и автограф.


„Не искам да говоря много, искам само да ви благодаря за подкрепата. Заедно преживяхме доста емоционални моменти, радост. Благодаря, че подкрепяхме националния по волейбол, както съм убеден, че ще го подкрепяте и занапред“, каза през сълзи Николов.

 
„Тимът на звездите”: Владимир Николов, Никола Гърбич, Христо Златанов, Дик Коой, Александър Волков, Николай Николов, Теодор Салпаров (л)
Треньор: Владимир Алекно
               
Национален отбор на България: Методи Ананиев, Николай Пенчев, Виктор Йосифов (к), Теодор Тодоров, Цветан Соколов, Георги Сеганов, Владислав Иванов (л)
Треньор: Пламен Константинов