Според таблоидите Брад Пит върти две колежки едновременно

Приписват му роман с Марион Котийар и Лизи Каплан

Западните таблоиди успяха да намерят нова причина за раздор в семейството на актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли. Пресата никога не се уморява да разпространява слухове за раздяла на двойката, приписвайки на Пит романи с колеги на снимачната площадка. Не толкова отдавна беше съобщено, че мъжът й е на път да напусне Джоли заради актрисата Марион Котийар. Сега пък се твърди, че Пит е хванат да целува друга актриса - Лизи Каплан.

Въпреки това, целувката е само сцена от филма, в който участват Пит, Каплан и Котийар. Филмът на Робърт Земекис "Пет секунди тишина" (Allied), базиран на реални събития от Втората световна война, ще бъде по екраните през ноември тази година.

Заслужава да се отбележи, че в новия филм Пит и Каплан са роднини, и в сюжета героят на Пит целува по бузата сестра си - героинята на Каплан. Така че новината за "страстно целуване" между актьорите няма връзка с реалността, пише списанието Gossip Cop, което се занимава с проверяване на клюките от живота на звездите.

Сред непроверените и непотвърдени новини, също се появи информацията, че Пит и Каплан ще играят заедно в продължението "Война на световете Z". Въпреки, че е известно, че Пит не е ангажиран в продължението. Заедно с жена си и децата си, той в момента е в Лондон.

Слуховете за предстоящ развод на Джоли и Пит се появяват още след сватбата им. За пореден път, журналистите направиха предположение за тяхната раздяла, отбелязвайки, прекомерното отслабване на Джоли и уморения й външен вид. Говореше се, че актрисата страда заради раздялата със съпруга си, който я заплашил с развод, и отслабнала до 36 килограма от притеснение. Въпреки това, докато жълтата преса спекулира, че Джоли ще разруши брака си, актрисата работи на снимачната площадка на собствения си филм в Камбоджа.