Белучи отглежда циганчета

Актрисата оприличи децата си на цигани

Моника Белучи шеговито нарече децата си цигани - от най-ранна възраст те знаят множество езици в същото време местонахождението им на пребиваване никога не е ясно. Известната актриса също така разкри тайната на женската красота и източник на вдъхновение.

Актрисата Моника Белучи разкри, че двете й дъщери говорят няколко езика, включително и португалски.

"О, те са едни малки циганчета. Е, най-малката е само на година, тя все още не говори достатъчно, но по-голямата свободно говори четири езика - френски, италиански, английски и португалски"- каза Белучи и добави, че португалския детето й знае от честите посещения в Бразилия.

Актрисата разкри каква е според нея тайната на красотата. Белучи смята, че не само трябва да се чувствате добре, но също така и да работите над своята личност, за да разберете и приемете себе си.

"Това е вътрешна работа, която трябва да се свърши, за да се възприемете такива каквито сте. Защото има много хубави жени, които не се смятат за такива. Ето защо, ние сме по-зависими от това, което се случва вътре в нас, отколкото на това, което изглежда отвън" цитира актрисата "Posner Online ".

Според Белучи италианските актриси, които са нейно вдъхновение са Маняни, Лорен, Лолобриджида, Мангано, Моника Вити - както и режисьорите, които са ги снимали - Антониони, Роселини и Фелини.

"Тези жени са станали емблеми благодарение на таланта, красотата и женствеността си и  качествата им са толкова безспорни, че може да се каже, те са установили световна диктатурата на женствеността" - казва още тя.

Белучи говори и за Москва. Актрисата го определя като красив град, в който се случва много, счита и  "руснаците за особен народ. Те са северняци, но ми се струва, че са много близки до италианците " - добавя тя.