Том Круз ще гони зъл дух от дъщеря си

Сциентолози посъветвали звездата да я подложи на екзорсизъм

Актьорът Том Круз е решил да изгони зъл демон на име Тетан от своята 10-годишна дъщеря Сури. Съветът му дали негов опекун от Църквата на сциентологията, където от години членува звездата. Интересното е, че актьорът не общува с дъщеря си поне от 2013 г., в съответствие с Opposing Views.

Круз се отказа от дъщеря си след като бившата му съпруга и майка на момичето Кейти Холмс напусна Църквата на сциентологията след раздялата си с актьора. От представителите на сектата това се счита за един от най-големите грехове. Така Холмс и Сури изпадат в немилост пред кураторите на Круз, които му забраниха да общува с бившата си съпруга и дъщеря си.

Въпреки това, наставниците на звездата са решили да продължават да давате шанс за оздравяване на отношения с веднъж близките хора на Круз. За това обаче е необходимо да се изгони демона от Сури, казва водачът на сциентологията Дейвид Мицкевич.

Според бившият телохранител на Круз Гари Морхед, актьорът сляпо вярва на всичко, което му казват менторите, без да подлага на съмнение казаното. "На него не му трябват никакви доказателства, той се подготвя да подложи дъщеря си на екзорсизъм." Разкрива телохранителят без да уточнява как точно Круз планира да направи това.

Световните медии съобщиха, че Сури наскоро навърши 10 години, но баща й не само не е присъствал на празничната вечер, но дори не поздравил дъщеря си макар и от разстояние.