Как живее Селин Дион след загубата на най-близките си

Само за седмица певицата загуби съпруг и брат

Световноизвестната певица Селин Дион даде първото си интервю след погребението на съпруга  и брат си. Тя говори за последните думи към своя съпруг и живота след двойната трагедия.

Пред списание „Пийпъл“ Селин Дион разказа как поддържала своя съпруг Рене Анджели, и колко трудно е било да обясни на децата си, че него вече го няма.

"Рене се оплака, че му е студено и аз го завих с одеялото и топла хавлия. И тогава му прошепнах в ухото: "Моля те, спри да се притесняваш за нас. Цял живот си притеснен и се грижиш за нас - за мен, за нашите деца ... Но, повярвай ми, аз съм добре, децата също. Отпусни се и нека душата ти почива в мир. Обещавам ти, че всичко с нас ще е наред "- разказа Дион.

Що се отнася до най-големият й син, 15-годишният Рене-Чарлс, той се проявява като истински мъж помагайки й да оцелее в най-трудната ситуация. Но по-малките деца - близнаците Еди и Нелсън, на тях е трудно да им се обясни това, че баща им го няма, защото те не нямат шест години.

"Прибягнах до сравнението с любимия им анимационен филм - "В небето". "Не забравяйте, как си отиде главния герой. Той се извиси на небето закачен за стотици големи балони. И баща ви - той също си отиде така... "- казала на синовете си певицата.

Съпругът и дългогодишен мениджър на певицата пребори рак на гърлото в продължение на 17 години. Той е бил диагностициран през 1999. Претърпя операция и се третира упорито, без да губи надежда. Няколко пъти болестта отслабва, но отново го нападна. През септември миналата година Селин обяви, че Рене става по-зле и очевидно ще живее само още няколко месеца. На 14 януари тази година, той почина. "Той преживя дълго пътуване. Ние живеехме с надеждата, знаейки, че няма надежда ", призна певицата.

Овдовялата звезда разказа, че живее с трите си деца, с които страшно се гордее. "Не искам да се оставям на лекарите за да не се смущават децата" - казва Селин, намеквайки за тежкото си психическо състояние. "Тежко е, но след смъртта си съпруга ми остави всичките си сили на мен." - обяснява тя.

Няколко дни след смъртта на съпруга си, на 16 януари от същата болест умря братът на певицата Даниел. Тази двойна трагедия Селин прие с философско спокойствие и смирение. "Рене напусна този свят, придружен от брат ми. Съпругът ми го взе под крилото си и каза: "Аз ще се погрижа за него", изповядва се пред изданието Дион.