Димитър Рачков с приз от булката на министър Лукарски /Снимки/

Бургас Лайф

22-05-2016, 13:44

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

МС се събра в Бургас за сватбата на министър Лукарски и Ива

Пожелаха му скорошна сватба, той пък взе че хвана жартиера

„„Най-известен бургаски зет в София”, връчва се на Димитър Рачков – Игнатов”. Специален приз с този текст получи обичаният бургаски водещ от булката на Божидар Лукарски – Ива.

Рачков беше водещ на пищното сватбено тържество на председателя на СДС и министър на икономиката и Ива Йорданова, което се състоя в събота вечерта в хотел на морския бряг в Бургас.

По идея на сватбения си агент от агенция „Брилянтин”, младоженката направила изненадата в разгара на тържеството. Към отличието прибавила бутилка бургаска мускатова ракия и орисала водещият да е следващия младоженец. Явно пожеланията са започнали да дават резултат, тъй като само час по-късно, когато булката хвърляла жартиера си към ергените по чиста случайност именно Димитър Рачков бил късметлията, който го хванал.

Декорацията беше решена изцяло в цвят корал и беж. Към този ретро интериор добавихме и дантела. Сватбената зала беше потопена в свещи, което предаваше още по-романтична обстановка, както и допълнително осветление в същите тонове „, разказа организаторът на светбеното тържество.

Сватбата на Божидар Лукарски събра  с малки изключения целия състав на Министерски съвет, начело с министър-председателя Бойко Борисов.

Венчавката извърши лично Димитър Николов, кмет на Бургас.
Снимка на Деня

Щрихи от Плевен