Селин Дион се влюби в 18 години по-млад мъж

Булевард

08-06-2016, 00:05

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Как живее Селин Дион след загубата на най-близките си

Преди пет месеца певицата загуби съпруга си след 10 годишна борба с рака

Пет месеца след смъртта на съпруга си Рене Селин Дион започна нов роман. Нейният нов избраник е китаристът на екипа й, 30-годишният Кевин Журуар.

Според американското списание The National Enquirer, певицата започнала да се среща с младия китарист, който съпругът й г-н Анжелилl лично избрал в началото на 2015 г., за музикалния екип на Дион.

"Разбира се, Селин все още скърби за съпруга си, но тя най-накрая послуша майка си, която настоява, че тя трябва да разчупи нещата, да флиртува с мъжете и да ги очарова. И ето, че тя обърна внимание на Кевин - трябва да кажа, чудесен избор!"- Казва източник близък до актрисата, в интервю за The National Enquirer.

Говори се, че Жируар просто не може да откъсне очи от нежната Дион, когато тя излиза на сцената, и самата звезда не се притеснява 18-годишната разликата във възрастта с новото си гадже.

Според приятели на канадската певица, Селин буквално блести при вида на Кевин - той наистина я обича.

Дион се запознава с бъдещия си съпруг през 1980 г., когато е била само на 12 години, а той на 38. През 1987 г. Селин и Рене са завързали романтични отношения и двойката обяви годежа си след четири години. 

Певицата не беше в състояние да стане майка, в резултат, на което двойката се възползва от ин-витро оплождане. Рене и Селин са родители на син, Рене-Чарлз (сега той е на 15 години), а след това на близнаците Еди и Нелсън. Освен това, звездата реши да роди двете по-малки деца, когато вече е била известена за ужасната диагноза на съпруга си.