В Лондон отвориха ресторант за нудисти

Почти 50 хиляди мераклии са се регистрирали за да го посетят

Първият ресторант за голи хора отвори врати в Лондон. The Bunyadi разполага с 42 места и ще работи три месеца. Вече 46 хиляди човека са се записали да го посетят, пише „Индипендънт".

Сервитьорите са полуголи. Вътрешният ред изисква също телефоните и други електронните устройства да бъдат оставени в специални шкафчета, за да не може никой да снима в заведението. Собствениците са отделили и зона за посетители, които искат да се хранят с дрехи.

Освен това предметите в заведението са изцяло естествени, в тях няма съвременни технологии. Помещенията, включително и кухнята, работят без ток и газ. Ястията пък се предлагат в глинени съдове. Пет-степенно меню за вечеря ще струва около 69 паунда (100 долара).

Ресторант за натуристи ще отвори врати на 29 юли и в Япония, но няма да допуска хора с наднормено тегло и картинки по тялото. Освен телесни ограничения, има изисквания и за възрастта на клиентите – те трябва да са между 18 и 60-годишни. Всички посетители ще оставят дрехите, фотоапаратите и мобилните си телефони на гардероб, а заведението ще им предоставя хартиено бельо.