Отварачката унижи Николета в новия си клип

Чалгаджийката обещала „главна“ роля, а после орязала кадрите с плеймейтката

Фолк певицата Мария и Николета Лозанова са „разпилели брашното“, след като уж бяха станали най-добри приятелки. Двете отново са във война. Причината е видеото към песента на Отварачката "Обичам да те режа".

Плеймейтката се снима в него, но впоследствие кадрите са били безобразно орязани. Когато видяла готовия клип, Лозанова направо побесняла, пише Всеки ден.

Причината за гнева на бившата г-жа Божинова била, че се появява едва на 2-3 места в клипа, и то само за по няколко секунди. Въпреки, че двете красавици в последно време демонстрират близки отношения и се снимат заедно по корици на списания, всъщност Отварачката още мрази Николета. А вече и обратното. 

Войната между двете пламна, когато самообявилата се като тв водеща пловдивчанка показа в предаването си поканата за сватбата на певицата с милионера Християн Гущеров и така цяла България разбра къде и кога ще се жени жената с най-известните джуки в държавата. После излъчи папарашки кадри от венчавката, а чашата преля, когато Гущеров бе щракнат в цялата си телесна маса на плажа на Слънчев бряг.

Според фолк дивата Николета Лозанова лично имала пръст в цялата тази гавра. Мария се заклела, че не само ще се разправи с Николета, но и ще има женски бой заради унижението, което е причинила на нейния Мечо, а оттам - и на самата нея.

Година по-късно миньончето от Стара Загора спази обещанието си да отмъсти и постави Лозанова на мястото й.

Фолк певицата умишлено поканила плеймейтката да се включи в клипа й, а после кръцнала кадрите, на които се появява водещата. "Това не е първото видео на Николета. Тя е свикнала винаги да получава централни роли и да е звездата в клипа, а сега е забутана в девета глуха. Като някаква никому ненужна статистка е", коментираха приближени до пловдивчанката. Според запознати не случайно и името на песента към клипа е "Обичам да те режа", добавят още те.

По сценария, който дали на Ни Ло, тя имала водеща роля. Впоследствие Мара променила сюжета с обяснението, че тя плаща, следователно тя поръчва музиката, пише ежедневник.