На повикване! Николета се къпе на вдигнати щори (СНИМКИ)

Ексхибиционизма на екс Божинова ескалира

Николета Лозанова отново е волна пеперуда и се връща към добре познатия маниер на плаеймейтка, с който се прочу и на бързо успя да ошета креватите на безброй знайни и незнайни заможни господа.

„Свирколета”, както галено я наричат бившите й, загърби имиджа на примерна майка, съпруга и домакиня и отново се озърта за поредния баровец, който да поддържа лайфстайл стандарта, към който вече е болезнено привързана.

На фона на слуховете, че я свалят от ефир след края на сезона на "Папараци", Николета се зае да поработи за своето светло материално бъдеще и отново се изтипоса дибидюс в мрежата.

Тя се пусна в пълна с пяна вана и като е видно на отворен прозорец и дръпнати завеси, за щастие на воайорите.  Познаващите манталитета й са убедени, че снимката е направена в нечия хотелска стая.

Перверзната поза показва, че екс Божинова е готова за палави изживявания. „Доброжелатели” я нападнаха, че е закъсала и отчаяно си търси спонсори и едва ли са далече от истината.

Тези дни отново се завъртяха слухове в светските среди, че плеймейтката е хай персона на повикване. Близък приятел изтропал тайните й на Валери и това станало причина за тяхната раздяла, която ще доведе до развод. Няма как Лозанова да потвърди подобни слухове, но е ясно, че Валери им е повярвал.