Цветан Цветанов откри годишното отчетно събрание на ЖГЕРБ -Шумен

Чрез структурите на ЖГЕРБ влязохме и в смесените региони, заяви Цветанов

Председателят на Пaрламентарната група ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов откри годишното отчетно събрание на ЖГЕРБ- Шумен. Той благодари за демонстрираната енергия на дамите от женската областна структура в Шумен . „Важно е ЖГЕРБ да са активни, тъй като те успяват да стигнат до много семейства и да свършат работа, да са наистина близо до хората. Важно е да се подчертае, че чрез структурите на ЖГЕРБ ние влязохме и в смесените региони, което е от огромно значение за реализирането на политиките на нашата партия“, заяви Цветанов пред присъстващите дами.

Областният клубен председател на дамската структура Галина Петкова изнесе подробен отчет за дейността на жените в областта за периода март 2015 – юни 2016, като същевременно набеляза и приоритетите за следващите шест месеца.

Гости на събранието бяха още областният координатор на ГЕРБ -Шумен  и кмет на община Шумен Любомир Христов, Донка Иванова - общински ръководител на партията в Шумен, Селиме Кърджалиева - член на НИС на ЖГЕРБ, както и народните представители от ГЕРБ – Шумен проф. Стефан Желев и Ралица Тодорова.