Лили Иванова разкри сърцето си пред Хекимян

„Тежа точно 43 килограма“, разкри вечната Лили Иванова

„Никога не съм играла, никога не съм хвърчала във въздуха или играла на звезда – звездите са на небето. Смятам, че съм на земята и не хвърча в облаците”, казва примата на българската естрада Лили Иванова в откровен разговор с Антон Хекимян.

„Номер едно, номер две... Всички са номер едно. Аз не искам да бъда номер едно. Нека съм номер две, десет, няма значение. Нямам нужда от номерация. Аз съм просто Лили Иванова. Всичко, което съм направила, съм го направила сама”, споделя още тя.

„Обичам работата си, тя ме поддържа още (...)  Никога не съм била от тези, напористите, които непременно да са на първия ред. Просто съм искала да си гледам работата. Зная, с моя характер, с моя дух и с моята преценка – какво мога, какво не мога, това са важни неща. Аз съм се устремила към нещо и искам да го постигна. И смятам, че успявам донякъде”, казва тя за успехите си. 

Взискателна съм, но преди всичко към себе си. Към другите също имам изисквания, но не ми се е налагало да съм недоволна нито от дисциплината, нито от нищо, защото тая дисциплина идва, без да я налагам. Аз съм винаги на репетиция преди всички и никой не си позволява закъснение, но това е, това съм аз... Знам, че се говорят много лоши неща за мен...”, обяснява Лили Иванова.

„Публиката я усещам моментално. Аз я усещам по това, че тя ме е усетила. Още от първите думи. И това е като един бумеранг – той се връща. Аз го изпращам в залата и го получавам...”, споделя тя за отношението между певеца на сцената и публиката.

В разговора си с Антон Хекимян Лили Иванова разкрива и строгия режим, който има.

„Ям всичко, но ям умерено. Моят избор е това – да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограми, а грамове. Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 гр, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг.

Обикновено се събуждам към 12:30-13 ч. За мен сънят е много важен. И това касае всеки певец, според мен, особено оперните певци – те знаят какво значи режим на гласа. Трябва да съм се наспала.

Преди концерт не трябва много-много да говоря. След концерта трябва поне половин час да мълча. Такива неща спазвам. Но нещо специално... Трябва да съм гладна преди пеене. Съвсем малко неща мога да си позволя. Примерно белтък, един белтък или два белтъка, без жълтъка. Това е...”

Източник bTV