DIYAH – новото име в БГ музиката (видео)

Вижте дебютното видео „ЛЯТО“

Доказателството, че българската поп музика се възражда се казва DIYAH (ДИЯ). Тя е млада, секси и притежава завладяващ глас. Със своето дебютно парче, озаглавено „ЛЯТО“, DIYAH ясно и силно заявява, че ще прави хитове, които да ни накарат да се усмихваме и обичаме.

Според нея, по звучене песента олицетворява именно тази свобода от задължения и време за собственото ни щастие, а според мен хвърля носталгични лъчи от зората на телевизия ММ, когато лягахме и ставахме с песните на Каризма, Авеню и Руши Видинлиев.

В „сърцето“ си песента носи посланието за забрава на грижите и отдаденост на малките цветни неща, правещи светът ни по-усмихнат и позитивен.

ВИДЕОТО КЪМ ПЕСЕНТА ВИЖТЕ ТУК!


Автор на текста, музиката и аранжимента на песента е Преслав Бориславов-Presley. Стилът е актуалният за сезона „tropical pop”. Видеото е резултат от креативната работа на голям екип начело с режисьора Jeason Brad Lewis, а стайлингът е от Мирела Манчева и Дебора Колев.

„Музиката за мен е средство за изразяване на чувства, емоции, спомени и т.н. и чрез нея мога да се откъсна от реалността и да отида където си пожелая. Понякога имам чувството, че една песен е създадена точно за моята ситуация, защото именно това за мен е целта на музиката, артистът да успее да предаде емоция на слушателите и те да се припознаят в това, което чуват.“, споделя загадъчно усмихната DIYAH.

Запомнете името й, защото ще го чувате все по-често!