Новият "Нефтохимик" ви очаква в събота на стадиона

Спорт

22-07-2016, 10:53

Снимка:

Пресцентър на Община Бургас

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Нефтохимик" разгроми "Черноморец" - Балчик

Община Бургас е новият мажоритарен собственик на "Нефтохимик"

Входът на стадион "Лазур" при представянето на отбора ще е свободен

Новият отбор на "Нефтохимик", който през този сезон ще играе в Първа професионална футболна лига, ще бъде представен официално в събота на стадион "Лазур".
Началото е в 18:00 часа. 60 минути по-рано привържениците на бургаския тим ще могат да си закупуват сезонни абонаментни карти за мачовете от първенството и купата на България. Те ще се продават на бариерата на стадион "Лазур".
В 19:00 часа ще започне последният контролен мач за отбора на "Нефтохимик". Съперник на нашите ще бъде пловдивският "Марица".
С екипа на "Нефтохимик" за първи път ще играе халфът Николай Дюлгеров, който в четвъртък подписа официален договор. 28-годишният вътрешен полузащитник за последно е играл в трета дивизия на Италия. Юноша е на "Левски", като е бил още в ЦСКА, "Славия", "Миньор" Перник и "Локомотив" Пловдив.
На проби са четирима чужденци - двама хървати, румънец и македонец. Последната дума за евентуалното оставане в отбора на някои от тях ще има старши треньорът Димчо Ненов. Договор за 1 година вече подписа и опитният централен защитник Марко Ранджелович. Сърбинът е добре познат у нас, след изкарани два успешни сезона в "А" група в столичния "Локомотив". 
Входът на стадион "Лазур" при представянето на "Нефтохимик" ще е свободен.