Феновете решиха кой е истинският ЦСКА

ЦСКА с престижно равенство срещу Удинезе

Феновете на ЦСКА направиха своя избор. Голяма част от привържениците подкрепиха отбора, който ще играе от новия сезон в Първа професионална лига. За представянето на отбора срещу Удинезе, феновете напълниха Сектор "А" на "Армията", а Сектор "Г" бе наполовина пълен.

Над 11 000 верни фена на "армейците" подкрепиха отбора на стадиона, което е доста добър показател за контрола преди началото на сезона.  
Това е и най-посещаваното представяне на ЦСКА преди сезона за последните години. От ЦСКА обявиха, че за влизане на мача ЦСКА – Удинезе са раздадени 10 419 входни талона. В тази бройка не влизат настанените в ложата – над 150, както и момчетата от „Енимълс“, обезпечили провеждането на срещата. 

"Червената общност" все повече се обединява около мнението, че ЦСКА няма как да се дели и отборът се нуждае от подкрепа, а не от разногласия.
По този начин решението на министър-председателя на България - Бойко Борисов и на министъра на спорта Красен Кралев да отдадат базите на тима на Гриша Ганчев, изглежда абсолютно правилно. 

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев наблюдава на живо представянето на "червените" днес. Бизнесменът бе посрещнат от публиката на стадион "Българска армия" с бурни аплодисменти, на които отвърна с поздрав към феновете. Ганчев бе във видимо добро настроение, като усмивката рядко слизаше от устатата му. 

Срещата между ЦСКА и Удинезе завърши с равенство 0:0 и бе генерална репетиция за „армейците” преди започващата кампания на Първа професионална лига. 

 

Ето и имената на футболистите, които бяха официално представени преди старта на сезон 2016/2017: Георги Китанов, Анатоли Господинов, Стойчо Атанасов, Божидар Чорбаджийски, Рафаел Перес, Антон Недялков, Кристиян Малинов, Арсенио Нунеш, Борис Галчев, Диого Виана, Станислав Маламов, Преслав Йорданов, Петър Витанов, Пламен Гълъбов, Йордан Йорданов, Давид Симао, Самир Аясс, Кирил Десподов, Александър Георгиев