Кандидат-свекърва в Шуменско се реши на отчаяна стъпка заради сина си

Крими

26-07-2016, 16:46

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

18 години затвор за убиеца на 77-годишен мъж в Нови пазар

Жената отвлякла ученичка, за да я направи своя снаха

Районната прокуратура в Нови пазар постигна споразумение за осъдителна присъда за кандидат-свекърва, отвлякла непълнолетна, за да я омъжи за сина си.

Районната прокуратура в Нови пазар постигна споразумение с 37-годишната ГюленСубашева от шуменското село Тодор Икономово, която отвлече с автомобил „Фолксваген шаран“ непълнолетно момиче, за да го принуди да встъпи в брак с непълнолетния й син – престъпление по член 177, ал. 2, предл. 2 от Наказателния кодекс. Районният съд в Нови пазар одобри споразумението, което не противоречи на закона и морала, и подсъдимата кандидат-свекърва ще изтърпява наказание от три месеца лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок, съобщават от Апелативна прокуратура – Варна.

Подсъдимата кандидат-свекърва харесала 15-годишното момиче и решила да го отвлече с колата си и да омъжи насила за 17-годишния си син, който е неин съучастник в извършеното престъпление.

В съдебната зала подсъдимата ГюленСубашева декларира, че се отказва от разглеждане на наказателното дело срещу нея по общия ред, призна се за виновна,изрази съжаление и прие да изтърпява наказание от три месеца с тригодишен изпитателен срок. Споразумението е окончателно.