Верея представи двамата нови

Спорт

28-07-2016, 11:46

Снимка:

starozagorci.com

Автор:

Руслан Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Берое отпадна от Европа

Спартак ще загрее за новия сезон с Берое

Днес ръководството на Верея представи двете най-нови попълнения в състава си - Момчил Цветанов и Илиян Йорданов. И двамата се присъединяват към клуба като свободни агенти.

За последно Цветанов игра за тима на ЦСКА, с който през миналия сезон спечели Купата на България. "Верея е нов отбор за родния ни елит и се надявам с опита си да помогна на по-младите момчета в състава", заяви при представянето си 25-годишният футболист, пише starozagorci.com.

Другото ново попълнение Илиян Йорданов не пропусна да благодари на ръководството на старозагорци за предоставената възможност отново да играе сред най-добрите в българското първенство. "Тук съм, за да помогна на Верея при дебюта на тима във висшия ни ешалон, но също така и на себе си, за да се върна към най-добрата си форма". За последно крилото игра за сръбския Борац Чачак. Преди това е защитавал още цветовете на Левски (София), двата пловдиски гранда - Ботев и Локомотив, Любимец, както и турския Денизлиспор.

На днешната пресконференция присъства и старши треньорът на Верея Александър Томаш, който сподели, че пред неговия щаб не е поставяне конкретна цел за класиране в края на сезона. "Няма да гоним резултати на всяка цена, нашата цел е да изградим собствен стил на игра, който да се харесва на хората по трибуните", допълни младият специалист.