"Софийска вода" е безмилостна в горещините

Безкрайните ремонти оставят столичани без вода. Вижте дали сте от "късметлиите"

На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с извършване на строително-монтажни дейности по бул. „Прага“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на, съобщават от пресцентъра на дружеството
по бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Разслатица“ до ул. „Св. Иван Рилски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Прага“ ъгла с бул. „Пенчо Славейков“.
На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Йончев“ жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул.“Иван Маринов Йончев“ от ул.“Васил Петлешков“ до ул. „Скайлер“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Петлешков“ ъгъла с ул. „Иван Маринов Йончев“.
На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ефрем Чучков“ жк. „Обеля“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. 12-та от ул. 7-ма до ул. 6-та
по ул. 7-ма от ул. 12-та до ул. „Ефрем Чучков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. 7-ма ъгъла с ул. „Ефрем Чучков“.
На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Димитър Вучков“ с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Димитър Вучков“ от ул. „Капитан Петко Войвода“ до ул. „Иглика“
по ул. „Здравец“ от ул. „Димитър Вучков“ до ул. „Теменуга“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Вучков“ ъгъла с ул. „Ален мак“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Житница“ жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул.“Житница“ от ул. „Хайдушка поляна“ до бул. „Иван Иванов“
по ул. „Костенец“ от ул. „Житница“ до бул. „Иван Иванов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ срещу бл. 255.
На 1 август 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Велинов“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Янко Велинов“ №15, №17А, №17, №19
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Янко Велинов“ №15.