6 сигурни знака, че той е влюбен

За любовта, семейството и предизвикателствата

Срещнали сте наскоро човек и сте убедена, че това е Той. Чувствате пеперуди в стомаха, летите в облаците. Но след първото омагьосване, идва ред на съмненията – как да бъдете сигурна, че и той има чувства към вас? Ето отговорите на Бенедикт Ан, експерт по взаимоотношения в двойката и автор на книгата „Ти си изключителна, не се прецаквай“ . Анализирайте съветите ѝ.

1. Той винаги е на разположение

Първият знак, че той не лъже, е присъствието му. Влюбеният мъж телефонира, търси ви, иска да ви види, изпраща ви често SMS - като се започне от сутринта, та до късно вечер. Защо го прави? Иска да ви покаже, че мисли за вас. Бъдете внимателна – в един момент това може да стане досадно, а той да е прекалено настойчив.

2. Той е надежден

Дава щедри обещания. Но не само, за да се хвали напразно. Думите му не са кухи. Дори да звучат глуповато романтични, те се потвърждават с дела. И още по-конкретно. Влюбеният действа – той прави това, което казва. И, ако ви предложи уикенд на брега на морето, ще се ангажира с организацията, ще направи резервации и всичко, каквото трябва. Само и само да се осъществи.

3. Влюбеният говори успокоителни неща

Още едно доказателство за неговата надеждност. Той знае как да ви успокои и да ви отдалечи от вашите тревоги, страхове и съмнения във връзка с отношенията и взаимните чувства. И, ако той е с вас, значи това и иска. Иска да бъде сериозно и дълго ангажиран в тази връзка. И ще го разберете по това, че прави планове за близко и по-далечно бъдеще – уикенд, пътешествие, поход в планината, покупка на жилище...

4. Чувствен е

Езикът на тялото е много важен в любовните взаимоотношения. Спойката между двамата разчита на физическата близост. И влюбеният мъж има нужда да докосва, прегръща, гали...

5. Пуска ви в своя свят

Мъжът, който си пада по вас, не ви държи на разстояние. Напротив – той е нетърпелив да ви запознае с приятелите и близките си, да ви представи на всички свои познати. И естествено ви включва в своя свят, за да го опознаете повече и, за да покаже на близките си, че той държи на вас. Заедно с това той се интересува от вашите интереси и желания, любопитен е да узнае хобито ви и това как почивате и се веселите.

6. Първата нощ - издънка

Случва се – и то от притеснение да не се изложи и дали ще се представи достатъчно добре. Влюбеният може да изгуби присъствие на духа през първата любовна нощ. Това е преходно. Ако обаче се повтори и продължи повече от 5-6 пъти, това може да е сигнал за сексуални смущения и проблеми.