Ким е Мария Антоанета на 21 век, смята Кание Уест

Според съпругът й, тя е моден законодател

Всякакви сравнения и описания сме чували по адрес на Ким Кардашиян, но с това съпругът й Кание Уест определено успя да ни изненада. Според рапъра, 35-годишната брюнетка е Мария Антоанета на 21 век.

„Съпругата ми е лицето на промяната в модата. Преди време дизайнерите не й позволяваха да сяда на първия ред на ревютата им, а сега правят цели колекции вдъхновени от нейното тяло. Осъзнавате ли колко много е снимана Ким – ежедневно, непрекъснато. Тя е съвременната Мария Антоанета. На нея всеки ден й правят прическа и грим, не само за фотосесии. Защо? Защото всеки ден от живота й е една фотосесия“, заяви Кание Уест.

Дано само не я сполети същата участ като Мария Антоанета, защото медиите, които в момента са луди на тема Ким, много лесно могат да я „обезглавят“.

От 1770 година Мария Антоанета е съпруга на френския крал Луи XVI. След началото на Френската революция е обявена за вдъхновение на контрареволюционните конспирации и интервенции. Кралицата е смятана за моден законодател във френския двор. През 1793, след въстание на 10 август Мария Антоанета е била обезглавена.