Бившата на Мел Гибсън изтърва 500 хиляди заради интервю

Парите са били част от обезщетението, което трябваше да получи след развода

Мел Гибсън вече не дължи на бившата си съпруга Оксана Григориева 500 хил. долара. Съдът в Калифорния реши, че Григориева няма да получи сумата, оставаща от обезщетението след развода, което бе в размер на 750 хиляди долара.

Тя "изгоря" с половин милион заради голямата си уста. След развода си със звездата тя е нарушила забраната да говори пред медиите и е дала интервю за един от най-скандалните американски водещи - Хауърд Стърн.

През 2013 г. тя проговори за шумния си развод с актьора от "Смело сърце". Двамата се разделиха след обвиненията на рускинята с американско гражданство, че Гибсън я е бил и замерил със стол по време на скандал в дома им. В интервюто за предаването на Стърн, водещият казва:

"Всеки, който е преминал през това, през което си преминала ти с Мел Гибсън, трябва да има надежда и да продължи напред, защото това е единственият възможен начин. Трябва да гледаш напред!", на което Оксана отговаря:

"Знаеш ли, така е - трябва да посрещнеш всичко като част от житейския ти опит, независимо колко болезнено е било и колко черно ти е изглеждало всичко. Човек трябва да си вземе поуките..."

Съдът приема, че дори да не е говорила директно за домашното насилие, на което е била подложена от актьора, тя все пак е обсъждала отношенията им в радио ефир, което е в разрез с подписания от нея договор.  

Актьорът трябваше да плати цели 15 млн. на бившата си жена, след като тя се съгласи да не публикува в медиите аудио записи от техните скандали. След като обаче тя наруши и тази договорка, сумата беше намалена. След новото постановление на съда излиза, че Оксана е получила едва 1/60 от сумата, за която претендираше в съда.