“168 часа”: Заклаха мъжа на скандалната миска Анита Мейзер

Николай е бил завързан в дома си, а след това умишлено умъртвен

Мъжът на скандалната миска Анита Мейзер – Николай, е убит тази нощ, съобщи “168 часа”, позовавайки се на близки до разследването. От ОД МВР-Варна часове няма официална информация за тежкото престъпление. Според сигурни източници снощи Анита и Николай се прибирали от разходка. Малко преди 3 ч. сутринта, пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати на Николай. Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си, намерила Николай с прерязано гърло. Тя подала сигнал в полицията. На място пристигнал екип на Пето РПУ, на чиято територия е жилището, а по-късно и оперативна група. В момента се извършва повторен оглед на местопрестъплението.

Вдовицата дава обяснения, които ще помогнат за разкриване на извършителя. Образувано е досъдебно производство. Анита Мейзер – по фамилията на първия си мъж, починал от инфаркт, нашумя с участието си в конкурса Мисис Свят през 2014 г., когато тя представи България. От 17 години Анита Мейзер в шоубизнеса в Лас Вегас, където си партнира с Киро Скалата. С него обаче ту се карат, ту се сдобряват, водени от своите лични бизнес интереси. През 2012 г. вторият й съпруг – Николай Димов, я обявява за издирване, след като тя изчезна за няколко седмици.

При разплитането на ситуацията самата Анита споделя, че е избягала с дъщеря си от първия брак, защото Киро Скалата заплашвал да отвлече момичето. По информация на Varnautre, дъщеря й в момента е на почивка в Гърция.

С Николай се запознават в Щатите, където той е фитнес инструктор и културист, по-късно шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на баскетболния тим “Лейкърс”. Самата Анита Мейзер инвестира в недвижимо имущество и акции на стоковата борса. Наскоро тя участва в риалити по национална телевизия и разказа за бурната им връзка и романтичните моменти, както и по какъв начин Николай й е предложил брак.