Трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни” (видео)

Новият филм ще бъде по киносалоните от 16 декември

През декември на големия екран излиза първият самостоятелен филм от вселената на „Междузвездни войни“ – „Rogue One: История от Междузвездни войни”.

Във време на конфликти и страх, една група необичайни герои се обединяват в мисията да откраднат плановете за Звездата на смъртта – най-мощното оръжие за изтребление на Империята.

Това ключово събитие в историята на „Междузвездни войни“ събира обикновени хора, които избират да извършат невероятен подвиг и по този начин стават част от нещо далеч по-голямо от тях самите. „Rogue One: История от Междузвездни войни” ще бъде в кината на 16 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX!

Трейлърът съдържа динамични екшън сцени и повдига завесата към ключовите персонажи и сюжета на филма.

В ролите можем да видим актьорите Фелисити Джоунс (Джин Ерсо във филма), Диего Луна (капитан Касиан Ендор), форест Уитакър (Соу Герера), Риз Ахмед (Боди Рук) и Бен Менделсон (в ролята на директор Орсън Креник). Други актьорски имена са Алън Тюдик, Дони Йен, Цзян Уен.

Главните герои са Джин Ерсо, която открива своето призвание в отчаяната мисия на бунтовниците и гори от желание да влезе в битка срещу Империята. Сред бунтовническите войски тя среща Касиан Ендор - хладнокръвен и изобретателен разузнавач.

Бунтовник е и Соу Герера, който е ветеран от Войните на клонингите и водач на група екстремисти. Боди Рук е изключителен пилот и техник. На страната на бунтовниците е и K-2SO - препрограмиран имперски дроид по сигурността.

Като основен "лош" в "Rogue One: История от Междузвездни войни" се очертава директор Орсън Креник, който ръководи високотехнологичните оръжейни разработки на Империята. Той е жестокият, но блестящ ум зад проекта за построяване на Звездата на смъртта.

В новия филм ще се срещнем още и със слепия монах войн Чирут Имве, който вярва, че всички живи същества са свързани чрез Силата, както и с неговия най-добър приятел Бейз Малбус - прагматичен войник, който се откроява с бабаитлък, контрастиращ на духовността и моралния компас на Имве.