Добруджа гостува на Локомотив - Русе

Спорт

02-09-2016, 11:20

Снимка:

dobrichutre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа разгроми Интер

Локомотив са настроени за дерби

В неделя от 17.00 часа футболистите на "Добруджа" гостуват на "Локомотив" (Русе), среща от 4 кръг на трета Североизточна група.

Отборът на Добрич е лидер със 7 точки и впечатляващата голова разлика 13:3. Съперникът е точно в средата на класирането - седми с 4 точки, след 1 победа, 1 равенство и 1 загуба от началото на сезона и голова разлика 3:2.

Станимир Андонов, който получи контузия на контролата с Лудогорец 2, вече тренира наравно със своите съотборници и за първи път от началото на кампанията ще бъде в групата за мача. Друг защитник, който поради контузия не игра срещу Интер - Стефан Иванов, тренира индивидуално и все още не е ясно дали ще бъде готов за мача в неделя, съобщава dobrichonline.com.

Очаква ни труден мач, в Локомотив са настроени за дерби, съперникът разполага с добри и физически здрави футболисти, отбеляза старши треньорът на Добруджа Стефан Славов. Срещата ще се играе на лош терен, което е минус за нас, защото сме по-техничният отбор, смята наставникът. След победата със 7:1 над Интер, всички тренират с настроение и самочувствие и целта ни е да спечелим в Русе, заяви Стефан Славов.