Похитиха кучето на Милена Славова в Созопол

Животът

06-09-2016, 10:05

Снимка:

zodia.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Представят филм за Кристо над морето в Созопол

За щастие съвсем скоро след това й се обаждат приятели от Сливен с радостната вест, че кутрето е вече при тях

Милена Славова стана жертва на крадци по време на почивката си в Созопол. Вместо пари и бижута обаче апашът прибрал малкото й кученце Джоджо. Случката се разиграла в местен бар, където певицата разпускала с приятели, а около тях припкало малкото животинче. „Бяхме на купон и пуснах двете си кученца Джоджо и Били да се разхождат свободно, както винаги правя, когато посещавам това заведение. По-късно Били се върна, но Джоджо – не. Този човек явно си го е харесал, подмишкосал го и си тръгнал. От бара после ни обясниха, че са го видели и го попитали дали кучето е негово и той най-нагло казал „мое си е, да”, разказа Милена пред „Монитор”.

За щастие съвсем скоро след това й се обаждат приятели от Сливен с радостната вест, че кутрето е вече при тях. Те забелязали мъж да разхожда животинка със същите характерни белези като Джоджо. Попитали „собственика” откъде го има, но той не успял да им даде адекватен отговор. „Много съм им благодарна. Постоянно ми изпращаха снимки на Джоджо и ме успокоиха, че е добре. Нямам никаква представа защо и как крадецът е стигнал до Сливен, не ме и вълнува. Интересно е обаче, че самият той всъщност бил от Ловеч. Тъпото е, че дори се е дърпал и не е искал да им даде кучето”, обясни още кралицата на българския рок. Със спасителите на Джоджо певицата се срещна вчера, за да прибере малкия у дома. Кученцето е важно за звездата и заради силната връзка на дъщеричката й Куини с него.
Междувременно Милена е ангажирана с организацията на шестото издание на традиционния си конкурс „Силата на рока”. С него рокаджийката подава ръка на млади групи, които пишат авторски песни. „Участие ще вземат 28 банди от цялата страна. На финала тази седмица ще чуем и изпълнители от Турция и Сърбия”, уточни певицата. „Силата на рока” ще се проведе на 8 до 9 септември в столичния клуб RockIt. Фестивалът ще се закрие официално в събота на откритата сцена в „Маймунарника”.