Натали Портман няма да пусне „Междузвездни войни“ на децата си

Засега актрисата не смята да показва филмите от сагата с нейно участие

Актрисата Натали Портман няма да покаже на сина си трилогията предистория на "Междузвездни войни", в която играе кралица Падме Амидала, съобщава ComicBook. 

Според нея, решението не се дължи на качеството на филмите, които са обект на критики от експерти и фенове, а на финала на третата лента.

Портман заяви, че въпреки лошата репутация на предисторията, тя винаги е искала да покаже филмите на децата си, но после променила решението си. "Внезапно си спомних, че щях да умра в края на филма и може би това не е нещо, което трябва да се види от детето ми.", обясни актрисата.

Тя добави, че нейният син, който сега е на пет години е твърде млад за да се разбере разликата между кралица Амидала и майка си. Детето, споделя Портман, знае за ролята й в "Междузвездни войни", но не е гледал сериите.

Междувременно стана ясно, че Натали Портман и съпругът й Бенджамин Мелпие скоро ще станат родители за втори път. 35-годишната актриса разкри заоблен корем на червения килим на филмовия фестивал във Венеция, където позира за фотографите в стегната бяла рокля. Портман, заедно с дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради Лили-Роуз, представиха новия си филм "Планетариум".