Томова стартира с драматичен успех на "Изида къп"

Шиникова и Вангелова с двусетови победи

Четири българки ще играят във втория кръг на международния тенис турнир "Изида къп" в Добрич, който е с награден фонд от 25 000$. Виктория Томова надделя в един много труден мач срещу молдовката Анастасия Вдовенко. Двете тенисистки показаха прекрасен тенис и Вики успя да победи след повече от два часа игра с резултат 6:1, 4:6, 6:3. Изабелла Шиникова пък се наложи в два сета над чехкинята Катерина Крамперова с 6:4, 7:5. Ани Вангелова победи лесно молдовката Юлия Тишченко с 6:3, 6:2.Изабелла, съобщава bgtennis.bg.
 Шиникова записа и втори успех за деня, след като заедно с Лина Гьорческа (Македония) се класираха за полуфиналите на двойки. Състезателките, които са поставени под номер 1, се наложиха над Петя Аршинкова и Мириам Бианка Булгару (Румъния) с 6:3, 6:4. Ани Вангелова и Линда Пренкович (Германия) пък отпаднаха на четвъртфиналите след 6:3, 6:7(2), 5:10 срещу Катерина Крамперова (Чехия)/Паула Ормаечеа (Аржентина).
Турнирът тази година се провежда с любезното съдействие на Община Добрич и Тенис Клуб "Изида". Нека пожелаем успех на нашите момичета в утрешните двубои, които ще започнат в 10 часа в Градския Парк "Св. Георги" в Добрич. В четвъртък в късния следобед ще се изиграят и двата полуфинала по двойки.