Кейт Мос се напива от обяд

Манекенката дави в алкохол мъката и семейните проблеми

Един от най-известните супермодели в света се върна към стария си начин на живот. Кейт Мос започва да пие през деня и обедите за нея често плавно преминават във вечерен алкохолен запой. 

Близки на манекенката признават, че 42-годишната британка прибягва до алкохола, който й помага да избяга от проблемите, свързани с невъзможността да се омъжи за 29-годишния фотограф Никола фон Бисмарк. Проблемът е, че законния съпруг на моделката, Джейми Хинс вече една година не й дава развод, пише Prozvezd.

47-годишният музикант и преди нямаше против да печели от славата на жена си, например чрез продажба на нейни еротични снимки, но сега, когато тя му изневери и вече не е с него, той категорично отказва да подпише документите за отказ от финансови претенции. 

Според Хинс, той в продължение на много години, за сметка на собственото си творчество, се е грижил за зависимата от всички възможни пороци звезда, спасявайки я от тежки запои, оргии и други опасни за здравето занимания.

Днес, когато знаменитата му съпруга планира нов живот с друг, той смята, че е логично да получи определена сума пари, спечелени от Кейт всъщност, благодарение на неговата постоянна грижа. 

Джейми твърди, че някои от договорите на жена му, не биха се случили поради простата причина, че без него тя не би била физически способна да ги осъществи. Именно рокерът е помагал за връщането й към трезвия начин на живот след престоя на модела в рехабилитационни клиники. 

И като се има предвид, че най-консервативните оценки за състоянието на Мос го изчисляват на над сто милиона долара, от които за последната година без мъжа си тя е спечелила само пет, то китариста изисква своя дял.

Кейт е склонна и готова да плати обезщетение, но двойката не може да стигне до съгласие за точния размер. От една страна, англичанката е съгласна, че бъдещото щастие й струва много пари, а от друга - звездата на модния подиум започва договаряне. Непреклонния съпруг декларира, че не се нуждае от подаяния, и всичко завършва с това, с което започнахме Кейт се натрясква до козирката.